Διαφήμιση Google Adwords

 

Google Adwords - Ο πιο πετυχημένος τρόπος Διαφήμισης

Ο μοναδικός τρόπος να εμφανίζεστε στην 1η σελίδα του Google από την γέννηση του website σας είναι το Google Adwords. Τί σας προσφέρει και γιατί θεωρείται ο καλύτερος τρόπος Διαφήμισης ?

 

Στατιστική Ανάλυση επισκεψιμότητας από διαφήμιστικές καμπάνιες Adwords

  • Απόλυτα στοχευμένη Διαφήμιση

Με το Google Adwords μπορείτε να στοχεύσετε πλήρως στις αναζητήσεις που γίνονται από τους χρήστες του Google. Αυτή την στιγμή το Google κατέχει την 1η θέση παγκοσμίως σε αναζητήσεις με ποσοστό που ξεπερνάει το 87% Η στοχευμένη προώθηση Διαφημίσεων σε τόσο μεγάλο κοινό είναι το κλειδί στην επιτυχία. Με το Google Adwords μπορείτε να εμφανίζετε την διαφήμισή σας όταν ο χρήστης αναζητά κάτι σχετικό με αυτήν και να πληρώνετε μόνο όταν αυτός την πατήσει.

  • Εξαιρετικά Αποδοτικό

Με το Google Adwords ελέγχεται τις διαφημίσεις σας και εμφανίζεστε στην χώρα και στις περιοχές που εσείς ορίζετε. Επίσης επιλέγοντας τις ώρες που θέλετε να είναι ανοιχτή η διαφήμιση σας επιτυγχάνεται εξαιρετικά μεγάλο ποσοστό αποδοτικότητας.

  • Μετρήσιμη Οικονομία

Το Google Adwords είναι μια υπηρεσία Διαφήμισης Pay Per Click. Τί σημαίνει αυτό ? Ότι πληρώνετε μόνο όταν κάποιος ενδιαφερθεί για την διαφήμιση σας. Επίσης ένα από τα δυνατά σημεία του Google Adwords είναι ότι το κόστος ανά κλικ ρυθμίζεται ανάλογα με την προσφορά και την ζήτηση. Έτσι αρκεί 1 cent περισσότερο από τους ανταγωνιστές σας για βγαίνετε πρώτοι και να προβάλετε πρώτα εσείς την διαφήμισή σας.

Web Design by Contech Web Solutions

Copyright © 2006 - 2019

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί τεχνολογία cookies.

Συνεχίζοντας την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα μας, σημαίνει ότι συμφωνείτε με αυτό. Περισσότερες πληροφορίες

ΑΠΟΔΟΧΗ